'TV Film' Genre - Pagina 1

Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Black Mirror: Bandersnatch

De beschrijving van de film Black Mirror: Bandersnatch in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Sebastian Maniscalco: Stay Hungry (2019)

Sebastian Maniscalco: Stay Hungry

De beschrijving van de film Sebastian Maniscalco: Stay Hungry in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

My Teacher, My Obsession (2018)

My Teacher, My Obsession

De beschrijving van de film My Teacher, My Obsession in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Brexit: The Uncivil War (2019)

Brexit: The Uncivil War

De beschrijving van de film Brexit: The Uncivil War in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

High School Musical (2006)

High School Musical

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van al...

Black Mirror: White Christmas (2014)

Black Mirror: White Christmas

De beschrijving van de film Black Mirror: White Christmas in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Teen Beach 2 (2015)

Teen Beach 2

De beschrijving van de film Teen Beach 2 in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ballet Shoes (2008)

Ballet Shoes

De beschrijving van de film Ballet Shoes in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Blue Lagoon: The Awakening (2012)

Blue Lagoon: The Awakening

De ijverige Emma Robinson en lijntrekker Dean McMullen zijn twee tieners die elkaar leren kennen, een normaal leven leiden en samen naar school gaan. Dan gaat h...

Z-O-M-B-I-E-S (2018)

Z-O-M-B-I-E-S

De beschrijving van de film Z-O-M-B-I-E-S in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Once Upon a Prince (2018)

Once Upon a Prince

De beschrijving van de film Once Upon a Prince in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Geek Charming (2011)

Geek Charming

De beschrijving van de film Geek Charming in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ice Age: Een Beestige Kerst (2011)

Ice Age: Een Beestige Kerst

In deze speciale kersteditie, geregisseerd door Karen Disher, vernielt de klungelige luiaard Sid per ongeluk het erfstuk van mammoet Manny. Als de kerstman hem ...

Rudolph the Red-Nosed Reindeer (1964)

Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Donner, één van de rendieren van de Kerstman, werd de vader van Rudolph, die een lichtgevende rode neus had, hetgeen Donner schandalig vond. Eén van de elfen...

Tangled: Before Ever After (2017)

Tangled: Before Ever After

De beschrijving van de film Tangled: Before Ever After in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

Wizards of Waverly Place: The Movie

De beschrijving van de film Wizards of Waverly Place: The Movie in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ruby Herring Mysteries: Silent Witness (2019)

Ruby Herring Mysteries: Silent Witness

De beschrijving van de film Ruby Herring Mysteries: Silent Witness in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Bixler High Private Eye (2019)

Bixler High Private Eye

De beschrijving van de film Bixler High Private Eye in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Princess Protection Program (2009)

Princess Protection Program

De beschrijving van de film Princess Protection Program in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Stargate: Continuum (2008)

Stargate: Continuum

Terwijl SG-1 de executie van Ba'al, de laatste systemlord van de Goa'ulds bijwoont, verdwijnen Teal'c en Vala op een onverklaarbaar reden. Carter, Daniel en Mit...